Rapid pro liga 2009
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Rapid pro liga 2009

Dobro dosli na forum Rapid pr0 Lige 2009

HomeLatest imagesSearchRegisterLog in

Rapid pr0 Liga Grupa E

Go down 
+2
qqqq
Ac1kaa
6 posters
Go to page : 1, 2  Next
AuthorMessage
Ac1kaa
Admin

Rapid pr0 Liga Grupa E Empty
PostSubject: Rapid pr0 Liga Grupa E   Rapid pr0 Liga Grupa E Icon_minitimeWed Jul 29, 2009 5:01 am

1.Virtual Gaming
2.xDe Team
3.AreA18
4.NRYG
Back to top Go down
https://rapidproliga2009.forumotion.net
qqqq

PostSubject: ............   Rapid pr0 Liga Grupa E Icon_minitimeSat Aug 01, 2009 7:58 am

jebiga nema te topic za ss i demo-e....pa mi ovde nekako najlogicnije da okacim....s obzirom da su momci u toku cw smarli za cit(sto je kontam zabranjeno,al nema veze)pa reko da im uslisim molbe...pa evo okacicu ss....

Rapid pr0 Liga Grupa E Area10
Back to top Go down
qqqq

PostSubject: Re: Rapid pr0 Liga Grupa E   Rapid pr0 Liga Grupa E Icon_minitimeSat Aug 01, 2009 7:59 am

sry za dupli post...

Rapid pr0 Liga Grupa E Area211

kao sto se vidi sve je cisto...tako da pozdrav cao zdravo...gg...
Back to top Go down
Dr.Mimi

PostSubject: Re: Rapid pr0 Liga Grupa E   Rapid pr0 Liga Grupa E Icon_minitimeSat Aug 01, 2009 8:08 am

nemoj ti meni gg nego da okacim demo...
Back to top Go down
Apostol[13.]

PostSubject: Primedba!!!!!!   Rapid pr0 Liga Grupa E Icon_minitimeSat Aug 01, 2009 8:21 am

qqqq wrote:
sry za dupli post...

kao sto se vidi sve je cisto...tako da pozdrav cao zdravo...gg...

Alo sinko,kako iz ovog smeca da saznam da li si imao cit ili ne?o.O To se druze pali na dugme po potrebi!Nemoj da mi prodajesh nesto igrao sam sa jedno 600 puta boljim igracima od tebe bagro jedna.Sta,odjednom si postao pro i imao si skor 15-1?Alo bre sine ja ubijem vas 3 ostanu ti 2 i rese mi tim?Ja nikako ne mogu da dokazem da si imao cit ili ne ali to je tolko debilno ta nagla promena u skilu tvom... U prvom halfu nisam ni primetio da igrash kolko si ,,jak'' bio a zato u drugom si glumio pro-a nekog!Ovi admini ako imaju mozga malo i ociju donece pravu odluku o pravilnosti meca...Dosta mi je vas ,,pro'' igraca koji se smejete(dok palite cit) negde u pizdi materinoj misleci da vas niko nece provaliti i naci...Veruj mi rodjace sto kaze onaj ciganin: ,,Internet je Tjudo!!!"
Back to top Go down
qqqq

PostSubject: za cigane   Rapid pr0 Liga Grupa E Icon_minitimeSat Aug 01, 2009 8:50 am

uzivaj http://www.zshare.net/download/63477400d470106e/
i da molio bih admine..koji ce doneti odlukud da li sam koristio cit...da budu stariji od 17god i da imaju bar 1,5god iskustva...ne trazim puno....uzivaj te....
ocete jos nesto da postavim,stavio sam ss,demo,mozda ocete izvod iz maticne knjige rodjenih???samo kazite...
Back to top Go down
qqqq

PostSubject: ...........   Rapid pr0 Liga Grupa E Icon_minitimeSat Aug 01, 2009 8:58 am

a sto se tice igranja sa boljim igracima,i klanovima...ja sam igrao za klanove za koje ti decko cuo nisi(jer vidim da si pro),tako da nemam nameru da ti pricam skim sam sve igrao...jer se i meni desavalo da mi pravi botovi prodaju neke price....uzivaj u demu...
Back to top Go down
Dr.Mimi

PostSubject: Re: Rapid pr0 Liga Grupa E   Rapid pr0 Liga Grupa E Icon_minitimeSat Aug 01, 2009 9:05 am

nemoj da se proseravas mnogo i skabo da okaci demo ne samo ti....
Back to top Go down
qqqq

PostSubject: Re: Rapid pr0 Liga Grupa E   Rapid pr0 Liga Grupa E Icon_minitimeSat Aug 01, 2009 9:14 am

admini kakve su ovo reci???moze naka opomena da sedne????
Back to top Go down
Apostol[13.]

PostSubject: Re: Rapid pr0 Liga Grupa E   Rapid pr0 Liga Grupa E Icon_minitimeSat Aug 01, 2009 9:35 am

Ajde kazi mi neko ime klana za koji si ti igrao?ajde molim te.Neki poznat da bude pls.Relax team,selo crew,infinity,imagination,phobia,iNation,eu4ia????za kog?ajde expertu za kog si ti igrao?Sljame jedan!!Sta ces ovde kad si toliki pro?Glavu bi ti otkinuo balavcu jedan!Sta mi prodajesh ti meni ovde?Naravno da nisam cuo za klanove za koje si ti igrao kad ko zna ko je to.Zvali te mozda za neki mix ili nesto a ti se napalio da igrash za njih....aj pali.jebe mi se za ovu ligu i za sve.

Last edited by Apostol[13.] on Sat Aug 01, 2009 9:39 am; edited 1 time in total
Back to top Go down
qqqq

PostSubject: Re: Rapid pr0 Liga Grupa E   Rapid pr0 Liga Grupa E Icon_minitimeSat Aug 01, 2009 9:37 am

bravo za tebe rambo...jak si preko neta,priznajem....
Back to top Go down
Apostol[13.]

PostSubject: Re: Rapid pr0 Liga Grupa E   Rapid pr0 Liga Grupa E Icon_minitimeSat Aug 01, 2009 9:43 am

Cekaj ti bash volish da se pravish pametan.To sam ja za tebe reko cini mi se.Da si cyber mangup!Sinko budi miran i uzivaj.Ja sam zadnji put igrao lige ovog tipa...11-4 u prvom halfu a u drugom uzmemo samo jednu??o.O Sta vi ste neki pro likovi?Ma bez bre tamo... Sta ti imash u glavi opciju u prvom halfu sam bot a u drugom cu biti pro sam cu da igram protiv njih???Alal vera sine
Back to top Go down
qqqq

PostSubject: Re: Rapid pr0 Liga Grupa E   Rapid pr0 Liga Grupa E Icon_minitimeSat Aug 01, 2009 9:50 am

ae ovako....u cemu je sad tvoj problem???imas ss,imas demo,sta oces vise??reci lepo...nemoj vredjati smorio si....reci lepo sta oces jos....
Back to top Go down
Apostol[13.]

PostSubject: Re: Rapid pr0 Liga Grupa E   Rapid pr0 Liga Grupa E Icon_minitimeSat Aug 01, 2009 9:57 am

Sta imam od toga??STA??Ne mogu da vidim nikako...SS sluzi za smoke rundu!Koja nije bila....A demo je snimak CS-a sa tvog kompa na kome se ne vidi da li je ukljucen WH il ne ili bilo koji drugi hack/chit...Za to neko koristi X-Spec program ali ni on ne kaze da li je ukljucen WH nego samo vidish gde nisani protivnik pa proceni admin ili ko vec,neko ,,strucno vece'' sigurno(ali ti to znash jel si proi igrao si za poznate klanove),koje pregleda snimak....kako cu ja da dokazem na No-steam CS da li neko imao chit ili ne?
Back to top Go down
Apostol[13.]

PostSubject: Re: Rapid pr0 Liga Grupa E   Rapid pr0 Liga Grupa E Icon_minitimeSat Aug 01, 2009 10:00 am

Reci mi za koje si klanove igrao?Bar tri!pls Posto mi kazes da si igrao za neke Crazy klanove za koje ja ne znam.
Back to top Go down
qqqq

PostSubject: Re: Rapid pr0 Liga Grupa E   Rapid pr0 Liga Grupa E Icon_minitimeSat Aug 01, 2009 10:04 am

brate ako neznas kako se to radi,sto si me cimo da kacim sva ta sranja...:s
ako si nekad gledo demo.ili ss od citera lepo se vide kvadratici i igraci kroz zid...sto na mom demu i ss-ovima nema....
brate moje misljenje je da se uvezbate malo kao ct,imate jos 2 meca,imate velike sanse da prodjete...tako da gl..ne znam sta vise da ti kazem...
ps. ss se uzima prvenstveno zbog 32bita,ali i zbog cita....
Back to top Go down
Apostol[13.]

PostSubject: Re: Rapid pr0 Liga Grupa E   Rapid pr0 Liga Grupa E Icon_minitimeSat Aug 01, 2009 10:11 am

Ma ja samo igram ne radim ta sranja sa tim provaljivanjem citova.To rade admini zaduzeni za ligu.Oni treba da odluce.Ali ja i dalje mislim da se ne vidi WH u replay-u na mom kompu.....O5 TE LJUDSKI MOLIM DA MI KAZES SA KOJIM SI KLANOVIMA IGRAO?samo 3 nista vise....A ovo je bilo pa proslo jebe mi se za to sad samo mi odg na pitanje...HVALA
Back to top Go down
Dr.Mimi

PostSubject: Re: Rapid pr0 Liga Grupa E   Rapid pr0 Liga Grupa E Icon_minitimeSat Aug 01, 2009 10:15 am

mi cekamo jos skabov demo.......
Back to top Go down
qqqq

PostSubject: ko ceka taj doceka....   Rapid pr0 Liga Grupa E Icon_minitimeSat Aug 01, 2009 10:22 am

skabo nije tu dolazi u 12,tako vas demo ceka u pola 1 najkasnije...a evo vam njegovi ss...

Rapid pr0 Liga Grupa E Skabo10

Rapid pr0 Liga Grupa E Skabob10

jos nesto??
Back to top Go down
qqqq

PostSubject: Re: Rapid pr0 Liga Grupa E   Rapid pr0 Liga Grupa E Icon_minitimeSat Aug 01, 2009 10:24 am

dobio si odgovore care na pm..citaj malo i pm...Smile
Back to top Go down
Dr.Mimi

PostSubject: Re: Rapid pr0 Liga Grupa E   Rapid pr0 Liga Grupa E Icon_minitimeSat Aug 01, 2009 10:26 am

demo ce biti dovoljan...
Back to top Go down
qqqq

PostSubject: Re: Rapid pr0 Liga Grupa E   Rapid pr0 Liga Grupa E Icon_minitimeSat Aug 01, 2009 10:28 am

ok,demo u pola 1..nemas brige! Cool
Back to top Go down
Jazz Ba| Skin

Jazz Ba| Skin

PostSubject: Re: Rapid pr0 Liga Grupa E   Rapid pr0 Liga Grupa E Icon_minitimeSat Aug 01, 2009 1:03 pm

Sad ću ja pregledati replay sa wh cheatom pa ćemo viditi dali ga je koristio Very Happy

EDIT: Pa gdje si okačio ovaj demo mogo si da staviš na megaupload brže ti uploada a meni brže skida

EDIT 2: Da čovjek ima cheat koji pali i gasi ... kad skuži da je malo duže živ onda pusti i to olako ... prebaci npr. na flash i ide naprijed i ovaj ga ubije ko šale ... nebi se čudio da ima i aim jer ima nekih ne objašnjenih reakcija gdje se onako ne baš vidno nišan trese ... koliko sam skužio ima i removler ... znači kad je dobio flash ko šale on je se sakrio , što nije lako dva puta pogoditi ... jako dobro sakriva wh i nemože ga admin skužiti ako admin nema cheat ... ako treba mogu vam poslati cheat s kojim možete lako skužiti Very Happy
Back to top Go down
qqqq

PostSubject: Re: Rapid pr0 Liga Grupa E   Rapid pr0 Liga Grupa E Icon_minitimeSat Aug 01, 2009 2:08 pm

hahahahahahaha.....cobane pusis mi kurac...da sam koristio cit..ne bih vam davao ss i demo...cobancino glupa..ti mi se razumes ko ima cit...hahahahaha......molio bih nekog ozbiljnog da pogleda demo(ako nema pametnija posla)...a da sam ga palio i gasio stizala bi poruka admina,a pitaj ga dal mu je nesto stizalo....zato pacove glupi mrs u rupu!!!!
Back to top Go down
qqqq

PostSubject: Re: Rapid pr0 Liga Grupa E   Rapid pr0 Liga Grupa E Icon_minitimeSat Aug 01, 2009 2:10 pm

a sto se tice trescenja,tresem ti kevu botino glupa!!!!samo ti vidis da se trese a??
Back to top Go down
Sponsored content

PostSubject: Re: Rapid pr0 Liga Grupa E   Rapid pr0 Liga Grupa E Icon_minitime

Back to top Go down

Rapid pr0 Liga Grupa E
Back to top 
Page 1 of 2Go to page : 1, 2  Next
 Similar topics
-
» Rapid pr0 Liga Grupa G
» Rapid pr0 Liga Grupa F